Een leuke kennismaking gehad met Nederlandse tassenontwerpster Monique Zoeteman met haar merk "Hip Tassen".

Via Facebook kwam ik in contact met Monique van www.hiptassen.nl, ik zag haar schitterende tassen van leer en mooi afgewerkt. Na een kort chat gesprek stelde ik voor om een aantal van haar tassen in ons assortiment op te nemen. Telefonisch even kort besproken wat de mogelijkheden waren en hoe we het één ander samen gaan afhandelen. Monique was gelijk enthousiast en binnen een paar dagen had zij alle gegevens aangeleverd.

Atelier HIP TASSEN

Het ambachtelijke handwerk zie je terug in de compromisloze afwerking en toegepaste technieken die je ook tegenkomt in het kleermakersvak. Al haar unieke tassen worden vervaardigd met diverse soorten leer, suede en stoffen van hoge kwaliteit. De tassen worden door haar zelf ontworpen (Dutch Design) en met de hand vervaardigd in haar eigen atelier in Beuningen.

Atelier HIP TASSEN

Een bijzondere kennismaking met een gepassioneerde ambachtelijke designer van een mooi Nederlands produkt van hoge kwaliteit, waar kom je dat nog tegen.

Atelier HIP TASSEN

Binnen een week was alles geregeld, dat gaat een mooie samenwerking worden.

Per direkt leveren wij de mooie handgemaakte tassen van "Hip Tassen" vanuit onze webshop www.zivaci.nl. Het zijn nog maar enkele modellen, maar wie weet breiden wij het assortiment nog verder uit.

Hip tassen, wie is Monique Zoeteman


Monique Zoeteman
www.hiptassen.nl

Klik hier voor de HipTassen